Menüü


HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV     29.04.

Maisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV        30.04.

Kaera-riisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200


NELJAPÄEV       02.05.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

REEDE                03.05.

Tatrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

MENÜÜ

ESMASPÄEV  29.04.

Makaronid hakklihaga, leib, sepik, kurgi-tomatisalat tilliga, külm kaste, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/30/20/75/30/200/200

TEISIPÄEV  30.04.

Koorene kanasupp, leib, sepik, kohupiima-kakaovaht, koolipiim/keefir, koolipuuvili õun, lihata toit.
300/30/20/150/200/100

NELJAPÄEV  02.05.

Borš, hapukoor, leib, sepik, pannkoogid moosiga, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn, lihata toit.
300/30/30/20/120/30/200/100

REEDE      03.05.

Keedetud riis, kanakaste, hiina kapsa-kurgisalat, leib, sepik, koolipiim/keefir, maitsevesi, banaan.
200/150/75/30/20/200/200/100
 

PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ

ESMASPÄEV           29.04

Köögiviljasupp, leib, kohuke.
250/30/45

TEISIPÄEV               30 .04

Ahjukartulid viineriga, leib, morss, tomatilõik.
250/30/200/50

NELJAPÄEV          02.05

Ühepajatoit sealihaga, mar. kurk, leib, mahlajook.
250/50/30/200

REEDE                    03.05
Pannkoogid moosiga, piim, banaan.
120/30/200/100     

HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV     29.04.

Maisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV        30.04.

Kaera-riisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200


NELJAPÄEV       02.05.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

REEDE                03.05.

Tatrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

MENÜÜ

ESMASPÄEV  29.04.

Makaronid hakklihaga, leib, sepik, kurgi-tomatisalat tilliga, külm kaste, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/30/20/75/30/200/200

TEISIPÄEV  30.04.

Koorene kanasupp, leib, sepik, kohupiima-kakaovaht, koolipiim/keefir, koolipuuvili õun, lihata toit.
300/30/20/150/200/100

NELJAPÄEV  02.05.

Borš, hapukoor, leib, sepik, pannkoogid moosiga, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn, lihata toit.
300/30/30/20/120/30/200/100

REEDE      03.05.

Keedetud riis, kanakaste, hiina kapsa-kurgisalat, leib, sepik, koolipiim/keefir, maitsevesi, banaan.
200/150/75/30/20/200/200/100
 

PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ

ESMASPÄEV           29.04

Köögiviljasupp, leib, kohuke.
250/30/45

TEISIPÄEV               30 .04

Ahjukartulid viineriga, leib, morss, tomatilõik.
250/30/200/50

NELJAPÄEV          02.05

Ühepajatoit sealihaga, mar. kurk, leib, mahlajook.
250/50/30/200

REEDE                    03.05
Pannkoogid moosiga, piim, banaan.
120/30/200/100