Menüü
HOMMIKUPUDER
ESMASPÄEV 29.04.
Maisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
TEISIPÄEV 30.04.
Kaera-riisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
NELJAPÄEV 02.05.
Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
REEDE 03.05.
Tatrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
MENÜÜ
ESMASPÄEV 29.04.
Makaronid hakklihaga, leib, sepik, kurgi-tomatisalat tilliga, külm kaste, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/30/20/75/30/200/200
TEISIPÄEV 30.04.
Koorene kanasupp, leib, sepik, kohupiima-kakaovaht, koolipiim/keefir, koolipuuvili õun, lihata toit.
300/30/20/150/200/100
NELJAPÄEV 02.05.
Borš, hapukoor, leib, sepik, pannkoogid moosiga, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn, lihata toit.
300/30/30/20/120/30/200/100
REEDE 03.05.
Keedetud riis, kanakaste, hiina kapsa-kurgisalat, leib, sepik, koolipiim/keefir, maitsevesi, banaan.
200/150/75/30/20/200/200/100
PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ
ESMASPÄEV 29.04
Köögiviljasupp, leib, kohuke.
250/30/45
TEISIPÄEV 30 .04
Ahjukartulid viineriga, leib, morss, tomatilõik.
250/30/200/50
NELJAPÄEV 02.05
Ühepajatoit sealihaga, mar. kurk, leib, mahlajook.
250/50/30/200
REEDE 03.05
Pannkoogid moosiga, piim, banaan.
120/30/200/100
HOMMIKUPUDER
ESMASPÄEV 29.04.
Maisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
TEISIPÄEV 30.04.
Kaera-riisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
NELJAPÄEV 02.05.
Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
REEDE 03.05.
Tatrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
MENÜÜ
ESMASPÄEV 29.04.
Makaronid hakklihaga, leib, sepik, kurgi-tomatisalat tilliga, külm kaste, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/30/20/75/30/200/200
TEISIPÄEV 30.04.
Koorene kanasupp, leib, sepik, kohupiima-kakaovaht, koolipiim/keefir, koolipuuvili õun, lihata toit.
300/30/20/150/200/100
NELJAPÄEV 02.05.
Borš, hapukoor, leib, sepik, pannkoogid moosiga, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn, lihata toit.
300/30/30/20/120/30/200/100
REEDE 03.05.
Keedetud riis, kanakaste, hiina kapsa-kurgisalat, leib, sepik, koolipiim/keefir, maitsevesi, banaan.
200/150/75/30/20/200/200/100
PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ
ESMASPÄEV 29.04
Köögiviljasupp, leib, kohuke.
250/30/45
TEISIPÄEV 30 .04
Ahjukartulid viineriga, leib, morss, tomatilõik.
250/30/200/50
NELJAPÄEV 02.05
Ühepajatoit sealihaga, mar. kurk, leib, mahlajook.
250/50/30/200
REEDE 03.05
Pannkoogid moosiga, piim, banaan.
120/30/200/100