Menüü


HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV    25.03.

Riisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV         26.03.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

KOLMAPÄEV     27.03.

Nisuhelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200 

NELJAPÄEV        28.03.

Tatrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
 

MENÜÜ

ESMASPÄEV  25.03.

Tatar, guljašš, peedi-küüslaugusalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir.
200/150/30/20/200/200

TEISIPÄEV  26.03.

Borš, hapukoor, leib, sepik, pannkoogid moosiga, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn, lihata toit.
300/30/20/150/100/200/100

KOLMAPÄEV  27.03.

Keedetud kartul, böfstrooganov, köögiviljasalat  kodujuustuga, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir, banaan.
200/150/75/30/20/200/200/100

NELJAPÄEV  28.03.

Kartulipüree, pikkpoiss, leib, sepik, värske kurgisasalat, koolipiim/keefir, maitsevesi, koolipuuvili õun.
200/100/30/20/75/200/200/100

PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ

ESMASPÄEV            25.03

Makaronid juustuga, ketšup, leib,  morss.
250/30/30/200

TEISIPÄEV               26.03

Piimasupp, võileib singiga, piim.
250/60/200

KOLMAPÄEV        27.03

Ahjukartulid sealihaga, leib, mahlajook, kurk.
250/30/200/50

NELJAPÄEV           28.03

Viineripirukas, tee, õun.

HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV    25.03.

Riisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV         26.03.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

KOLMAPÄEV     27.03.

Nisuhelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200 

NELJAPÄEV        28.03.

Tatrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
 

MENÜÜ

ESMASPÄEV  25.03.

Tatar, guljašš, peedi-küüslaugusalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir.
200/150/30/20/200/200

TEISIPÄEV  26.03.

Borš, hapukoor, leib, sepik, pannkoogid moosiga, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn, lihata toit.
300/30/20/150/100/200/100

KOLMAPÄEV  27.03.

Keedetud kartul, böfstrooganov, köögiviljasalat  kodujuustuga, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir, banaan.
200/150/75/30/20/200/200/100

NELJAPÄEV  28.03.

Kartulipüree, pikkpoiss, leib, sepik, värske kurgisasalat, koolipiim/keefir, maitsevesi, koolipuuvili õun.
200/100/30/20/75/200/200/100

PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ

ESMASPÄEV            25.03

Makaronid juustuga, ketšup, leib,  morss.
250/30/30/200

TEISIPÄEV               26.03

Piimasupp, võileib singiga, piim.
250/60/200

KOLMAPÄEV        27.03

Ahjukartulid sealihaga, leib, mahlajook, kurk.
250/30/200/50

NELJAPÄEV           28.03

Viineripirukas, tee, õun.