Menüü


HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV     20.03.

Riisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV        21.03.

Viieviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

KOLMAPÄEV     22.03.

Kaerahelbepuder võiga, moos, koolipiim. 
200/30/200

NELJAPÄEV       23.03.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

 REEDE                24.03.

Hirsihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
 

MENÜÜ

ESMASPÄEV  20.03.

Makaronid hakklihaga, kooliköögivili tomat, külm kaste, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/80/30/30/20/200/200

TEISIPÄEV  21.03.

Seljanka, hapukoor, leib, sepik, pannkoogid moosiga, koolipiim/keefir, apelsin, lihata toit.
300/30/30/20/150/200/80

KOLMAPÄEV  22.03.

Keedetud riis, kana koorekastmes, hiina kapsa-maisi-paprikasalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir.
200/150/75/30/20/200/200

NELJAPÄEV  23.03.

Kalkunisupp, leib, sepik, kohupiima-banaanivaht, koolipiim/keefir, koolipuuvili õun, lihata toit.
300/30/20/200/200/100

REEDE      24.03.

Keedetud kartul, kalakaste, leib, sepik, porgandi-maisisalat, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn.
200/150/30/20/75/200/100
 

PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ

ESMASPÄEV            20.03

Frikadellisupp, leib, saiake, koolipiim.
250/30/60/200

TEISIPÄEV               21.03

Ühepajatoit, kurgisalat, leib, mahlajook.
250/50/30/200

KOLMAPÄEV         22.03

Omlett singiga, tomatilõik, leib, kohupiim, moos.
250/50/30/100/20

NELJAPÄEV          23.03

Kartuli-hakklihavorm, morss, kurgi-tomati salat.
250/200/50

REEDE                    24.03

Pitsa, tee, õun.
150/200/100
 

HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV     20.03.

Riisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV        21.03.

Viieviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

KOLMAPÄEV     22.03.

Kaerahelbepuder võiga, moos, koolipiim. 
200/30/200

NELJAPÄEV       23.03.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

 REEDE                24.03.

Hirsihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
 

MENÜÜ

ESMASPÄEV  20.03.

Makaronid hakklihaga, kooliköögivili tomat, külm kaste, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/80/30/30/20/200/200

TEISIPÄEV  21.03.

Seljanka, hapukoor, leib, sepik, pannkoogid moosiga, koolipiim/keefir, apelsin, lihata toit.
300/30/30/20/150/200/80

KOLMAPÄEV  22.03.

Keedetud riis, kana koorekastmes, hiina kapsa-maisi-paprikasalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir.
200/150/75/30/20/200/200

NELJAPÄEV  23.03.

Kalkunisupp, leib, sepik, kohupiima-banaanivaht, koolipiim/keefir, koolipuuvili õun, lihata toit.
300/30/20/200/200/100

REEDE      24.03.

Keedetud kartul, kalakaste, leib, sepik, porgandi-maisisalat, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn.
200/150/30/20/75/200/100
 

PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ

ESMASPÄEV            20.03

Frikadellisupp, leib, saiake, koolipiim.
250/30/60/200

TEISIPÄEV               21.03

Ühepajatoit, kurgisalat, leib, mahlajook.
250/50/30/200

KOLMAPÄEV         22.03

Omlett singiga, tomatilõik, leib, kohupiim, moos.
250/50/30/100/20

NELJAPÄEV          23.03

Kartuli-hakklihavorm, morss, kurgi-tomati salat.
250/200/50

REEDE                    24.03

Pitsa, tee, õun.
150/200/100