Menüü
HOMMIKUPUDER
ESMASPÄEV 18.03.
Nisuhelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
TEISIPÄEV 19.03.
KOLMAPÄEV 20.03.
Kaerahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
NELJAPÄEV 21.03.
Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
REEDE 22.03.
Hirsihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
MENÜÜ
ESMASPÄEV 18.03.
Pilaff, leib, sepik, värske kurgisalat tilliga, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/30/20/75/200/200
TEISIPÄEV 19.03.
KOLMAPÄEV 20.03.
Kana-pastaroog, külm kaste, vitamiinisalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/30/75/30/20/200/200
NELJAPÄEV 21.03.
Kalkunisupp, puuviljakokteil, vahukoor, leib, sepik, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn, lihata toit.
300/150/30/30/20/200/80
REEDE 22.03.
Kartulipüree, kalapala, hiina kapsa-maisi-paprikasalat, leib, sepik, koolipiim/keefir, maitsevesi, banaan.
200/100/75/30/20/200/200/100
PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ
ESMASPÄEV 18.03
Värskekapsasupp, leib, viinamarjad.
250/30/100
TEISIPÄEV 19.03
KOLMAPÄEV 20.03
Pelmeenisupp, leib, küpsis, joogijogurt.
250/30/50/200
NELJAPÄEV 21.03
Aurutatud juurvili, grillvorst, leib, mahl.
200/60/30/200
REEDE 22.03
Õunakook, koolipiim.
120/200
HOMMIKUPUDER
ESMASPÄEV 18.03.
Nisuhelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
TEISIPÄEV 19.03.
KOLMAPÄEV 20.03.
Kaerahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
NELJAPÄEV 21.03.
Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
REEDE 22.03.
Hirsihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
MENÜÜ
ESMASPÄEV 18.03.
Pilaff, leib, sepik, värske kurgisalat tilliga, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/30/20/75/200/200
TEISIPÄEV 19.03.
KOLMAPÄEV 20.03.
Kana-pastaroog, külm kaste, vitamiinisalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/30/75/30/20/200/200
NELJAPÄEV 21.03.
Kalkunisupp, puuviljakokteil, vahukoor, leib, sepik, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn, lihata toit.
300/150/30/30/20/200/80
REEDE 22.03.
Kartulipüree, kalapala, hiina kapsa-maisi-paprikasalat, leib, sepik, koolipiim/keefir, maitsevesi, banaan.
200/100/75/30/20/200/200/100
PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ
ESMASPÄEV 18.03
Värskekapsasupp, leib, viinamarjad.
250/30/100
TEISIPÄEV 19.03
KOLMAPÄEV 20.03
Pelmeenisupp, leib, küpsis, joogijogurt.
250/30/50/200
NELJAPÄEV 21.03
Aurutatud juurvili, grillvorst, leib, mahl.
200/60/30/200
REEDE 22.03
Õunakook, koolipiim.
120/200