Menüü
HOMMIKUPUDER
ESMASPÄEV 20.03.
Riisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
TEISIPÄEV 21.03.
Viieviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
KOLMAPÄEV 22.03.
Kaerahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
NELJAPÄEV 23.03.
Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
REEDE 24.03.
Hirsihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
MENÜÜ
ESMASPÄEV 20.03.
Makaronid hakklihaga, kooliköögivili tomat, külm kaste, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/80/30/30/20/200/200
TEISIPÄEV 21.03.
Seljanka, hapukoor, leib, sepik, pannkoogid moosiga, koolipiim/keefir, apelsin, lihata toit.
300/30/30/20/150/200/80
KOLMAPÄEV 22.03.
Keedetud riis, kana koorekastmes, hiina kapsa-maisi-paprikasalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir.
200/150/75/30/20/200/200
NELJAPÄEV 23.03.
Kalkunisupp, leib, sepik, kohupiima-banaanivaht, koolipiim/keefir, koolipuuvili õun, lihata toit.
300/30/20/200/200/100
REEDE 24.03.
Keedetud kartul, kalakaste, leib, sepik, porgandi-maisisalat, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn.
200/150/30/20/75/200/100
PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ
ESMASPÄEV 20.03
Frikadellisupp, leib, saiake, koolipiim.
250/30/60/200
TEISIPÄEV 21.03
Ühepajatoit, kurgisalat, leib, mahlajook.
250/50/30/200
KOLMAPÄEV 22.03
Omlett singiga, tomatilõik, leib, kohupiim, moos.
250/50/30/100/20
NELJAPÄEV 23.03
Kartuli-hakklihavorm, morss, kurgi-tomati salat.
250/200/50
REEDE 24.03
Pitsa, tee, õun.
150/200/100
HOMMIKUPUDER
ESMASPÄEV 20.03.
Riisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
TEISIPÄEV 21.03.
Viieviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
KOLMAPÄEV 22.03.
Kaerahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
NELJAPÄEV 23.03.
Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
REEDE 24.03.
Hirsihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
MENÜÜ
ESMASPÄEV 20.03.
Makaronid hakklihaga, kooliköögivili tomat, külm kaste, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/80/30/30/20/200/200
TEISIPÄEV 21.03.
Seljanka, hapukoor, leib, sepik, pannkoogid moosiga, koolipiim/keefir, apelsin, lihata toit.
300/30/30/20/150/200/80
KOLMAPÄEV 22.03.
Keedetud riis, kana koorekastmes, hiina kapsa-maisi-paprikasalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir.
200/150/75/30/20/200/200
NELJAPÄEV 23.03.
Kalkunisupp, leib, sepik, kohupiima-banaanivaht, koolipiim/keefir, koolipuuvili õun, lihata toit.
300/30/20/200/200/100
REEDE 24.03.
Keedetud kartul, kalakaste, leib, sepik, porgandi-maisisalat, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn.
200/150/30/20/75/200/100
PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ
ESMASPÄEV 20.03
Frikadellisupp, leib, saiake, koolipiim.
250/30/60/200
TEISIPÄEV 21.03
Ühepajatoit, kurgisalat, leib, mahlajook.
250/50/30/200
KOLMAPÄEV 22.03
Omlett singiga, tomatilõik, leib, kohupiim, moos.
250/50/30/100/20
NELJAPÄEV 23.03
Kartuli-hakklihavorm, morss, kurgi-tomati salat.
250/200/50
REEDE 24.03
Pitsa, tee, õun.
150/200/100