Menüü
HOMMIKUPUDER
ESMASPÄEV 25.03.
Riisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
TEISIPÄEV 26.03.
Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
KOLMAPÄEV 27.03.
Nisuhelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
NELJAPÄEV 28.03.
Tatrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
MENÜÜ
ESMASPÄEV 25.03.
Tatar, guljašš, peedi-küüslaugusalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir.
200/150/30/20/200/200
TEISIPÄEV 26.03.
Borš, hapukoor, leib, sepik, pannkoogid moosiga, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn, lihata toit.
300/30/20/150/100/200/100
KOLMAPÄEV 27.03.
Keedetud kartul, böfstrooganov, köögiviljasalat kodujuustuga, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir, banaan.
200/150/75/30/20/200/200/100
NELJAPÄEV 28.03.
Kartulipüree, pikkpoiss, leib, sepik, värske kurgisasalat, koolipiim/keefir, maitsevesi, koolipuuvili õun.
200/100/30/20/75/200/200/100
PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ
ESMASPÄEV 25.03
Makaronid juustuga, ketšup, leib, morss.
250/30/30/200
TEISIPÄEV 26.03
Piimasupp, võileib singiga, piim.
250/60/200
KOLMAPÄEV 27.03
Ahjukartulid sealihaga, leib, mahlajook, kurk.
250/30/200/50
NELJAPÄEV 28.03
Viineripirukas, tee, õun.
HOMMIKUPUDER
ESMASPÄEV 25.03.
Riisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
TEISIPÄEV 26.03.
Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
KOLMAPÄEV 27.03.
Nisuhelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
NELJAPÄEV 28.03.
Tatrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
MENÜÜ
ESMASPÄEV 25.03.
Tatar, guljašš, peedi-küüslaugusalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir.
200/150/30/20/200/200
TEISIPÄEV 26.03.
Borš, hapukoor, leib, sepik, pannkoogid moosiga, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn, lihata toit.
300/30/20/150/100/200/100
KOLMAPÄEV 27.03.
Keedetud kartul, böfstrooganov, köögiviljasalat kodujuustuga, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir, banaan.
200/150/75/30/20/200/200/100
NELJAPÄEV 28.03.
Kartulipüree, pikkpoiss, leib, sepik, värske kurgisasalat, koolipiim/keefir, maitsevesi, koolipuuvili õun.
200/100/30/20/75/200/200/100
PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ
ESMASPÄEV 25.03
Makaronid juustuga, ketšup, leib, morss.
250/30/30/200
TEISIPÄEV 26.03
Piimasupp, võileib singiga, piim.
250/60/200
KOLMAPÄEV 27.03
Ahjukartulid sealihaga, leib, mahlajook, kurk.
250/30/200/50
NELJAPÄEV 28.03
Viineripirukas, tee, õun.