Menüü


HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV     18.03.

Nisuhelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV       19.03.

KOLMAPÄEV     20.03.

Kaerahelbepuder võiga, moos, koolipiim. 
200/30/200

NELJAPÄEV        21.03.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

REEDE                 22.03.

Hirsihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
 

MENÜÜ

ESMASPÄEV  18.03.

Pilaff, leib, sepik, värske kurgisalat tilliga, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/30/20/75/200/200

TEISIPÄEV  19.03.

KOLMAPÄEV  20.03.

Kana-pastaroog, külm kaste, vitamiinisalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/30/75/30/20/200/200

NELJAPÄEV  21.03.

Kalkunisupp, puuviljakokteil, vahukoor, leib, sepik, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn, lihata toit.
300/150/30/30/20/200/80

REEDE      22.03.

Kartulipüree, kalapala, hiina kapsa-maisi-paprikasalat, leib, sepik, koolipiim/keefir, maitsevesi, banaan.
200/100/75/30/20/200/200/100

PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ

ESMASPÄEV            18.03

Värskekapsasupp, leib, viinamarjad.
250/30/100

TEISIPÄEV               19.03

KOLMAPÄEV         20.03

Pelmeenisupp, leib, küpsis, joogijogurt.
250/30/50/200

NELJAPÄEV          21.03

Aurutatud juurvili, grillvorst, leib, mahl.
200/60/30/200

REEDE                   22.03

Õunakook, koolipiim.
120/200                                                            
 

HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV     18.03.

Nisuhelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV       19.03.

KOLMAPÄEV     20.03.

Kaerahelbepuder võiga, moos, koolipiim. 
200/30/200

NELJAPÄEV        21.03.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

REEDE                 22.03.

Hirsihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
 

MENÜÜ

ESMASPÄEV  18.03.

Pilaff, leib, sepik, värske kurgisalat tilliga, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/30/20/75/200/200

TEISIPÄEV  19.03.

KOLMAPÄEV  20.03.

Kana-pastaroog, külm kaste, vitamiinisalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim/keefir, lihata toit.
300/30/75/30/20/200/200

NELJAPÄEV  21.03.

Kalkunisupp, puuviljakokteil, vahukoor, leib, sepik, koolipiim/keefir, koolipuuvili pirn, lihata toit.
300/150/30/30/20/200/80

REEDE      22.03.

Kartulipüree, kalapala, hiina kapsa-maisi-paprikasalat, leib, sepik, koolipiim/keefir, maitsevesi, banaan.
200/100/75/30/20/200/200/100

PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ

ESMASPÄEV            18.03

Värskekapsasupp, leib, viinamarjad.
250/30/100

TEISIPÄEV               19.03

KOLMAPÄEV         20.03

Pelmeenisupp, leib, küpsis, joogijogurt.
250/30/50/200

NELJAPÄEV          21.03

Aurutatud juurvili, grillvorst, leib, mahl.
200/60/30/200

REEDE                   22.03

Õunakook, koolipiim.
120/200