Menüü


HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV     16.05.

Hirsihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV         17.05.

Seitsmeviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

KOLMAPÄEV     18.05.

Maisihelbepuder võiga, moos, koolipiim. 
200/30/200

NELJAPÄEV       19.05.

Tatrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

REEDE                  20.05.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
 

MENÜÜ

ESMASPÄEV  16.05.

Tatar, guljašš, peedisalat, leib, sepik, koolipuuvili õun, maitsevesi, koolipiim.
200/150/75/30/20/200/200

TEISIPÄEV  17.05.

Frikadellisupp, leib, sepik, kamavaht, küpsis, moos, koolipiim, lihata toit.
300/30/20/150/45/30/200

KOLMAPÄEV  18.05.

Keedetud kartul, hakklihakaste, tomati-paprikasalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim.
200/150/75/30/20/200/200

NELJAPÄEV  19.05.

Kalkunisupp, leib, sepik, kohupiimavorm, kissell, koolipuuvili ploom, koolipiim, lihata toit.
300/30/20/150/100/80/200

REEDE      20.05.

Kartulipüree, kalapala, hiinakapsasalat, maitsevesi, leib, sepik, koolipuuvili pirn, lihata toit.
200/150/75/200/30/20/100
 

PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ

ESMASPÄEV            16.05

Aedviljasupp, leib, õun.
250/30/80

TEISIPÄEV               17.05

Omlett singiga, leib, kurk, mahlajook.
250/30/50/200

KOLMAPÄEV         18.05

Pelmeenisupp, leib, kohuke, piim.
250/30/45/200

NELJAPÄEV          19.05

Kana-pastaroog, mahlajook, leib, tomatisalat.
250/200/30/50

REEDE                    20.05

Pitsa, tee, õun.
150/200/100

HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV     16.05.

Hirsihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV         17.05.

Seitsmeviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

KOLMAPÄEV     18.05.

Maisihelbepuder võiga, moos, koolipiim. 
200/30/200

NELJAPÄEV       19.05.

Tatrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

REEDE                  20.05.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
 

MENÜÜ

ESMASPÄEV  16.05.

Tatar, guljašš, peedisalat, leib, sepik, koolipuuvili õun, maitsevesi, koolipiim.
200/150/75/30/20/200/200

TEISIPÄEV  17.05.

Frikadellisupp, leib, sepik, kamavaht, küpsis, moos, koolipiim, lihata toit.
300/30/20/150/45/30/200

KOLMAPÄEV  18.05.

Keedetud kartul, hakklihakaste, tomati-paprikasalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim.
200/150/75/30/20/200/200

NELJAPÄEV  19.05.

Kalkunisupp, leib, sepik, kohupiimavorm, kissell, koolipuuvili ploom, koolipiim, lihata toit.
300/30/20/150/100/80/200

REEDE      20.05.

Kartulipüree, kalapala, hiinakapsasalat, maitsevesi, leib, sepik, koolipuuvili pirn, lihata toit.
200/150/75/200/30/20/100
 

PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ

ESMASPÄEV            16.05

Aedviljasupp, leib, õun.
250/30/80

TEISIPÄEV               17.05

Omlett singiga, leib, kurk, mahlajook.
250/30/50/200

KOLMAPÄEV         18.05

Pelmeenisupp, leib, kohuke, piim.
250/30/45/200

NELJAPÄEV          19.05

Kana-pastaroog, mahlajook, leib, tomatisalat.
250/200/30/50

REEDE                    20.05

Pitsa, tee, õun.
150/200/100