Menüü
HOMMIKUPUDER
ESMASPÄEV 16.05.
Hirsihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
TEISIPÄEV 17.05.
Seitsmeviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
KOLMAPÄEV 18.05.
Maisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
NELJAPÄEV 19.05.
Tatrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
REEDE 20.05.
Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
MENÜÜ
ESMASPÄEV 16.05.
Tatar, guljašš, peedisalat, leib, sepik, koolipuuvili õun, maitsevesi, koolipiim.
200/150/75/30/20/200/200
TEISIPÄEV 17.05.
Frikadellisupp, leib, sepik, kamavaht, küpsis, moos, koolipiim, lihata toit.
300/30/20/150/45/30/200
KOLMAPÄEV 18.05.
Keedetud kartul, hakklihakaste, tomati-paprikasalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim.
200/150/75/30/20/200/200
NELJAPÄEV 19.05.
Kalkunisupp, leib, sepik, kohupiimavorm, kissell, koolipuuvili ploom, koolipiim, lihata toit.
300/30/20/150/100/80/200
REEDE 20.05.
Kartulipüree, kalapala, hiinakapsasalat, maitsevesi, leib, sepik, koolipuuvili pirn, lihata toit.
200/150/75/200/30/20/100
PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ
ESMASPÄEV 16.05
Aedviljasupp, leib, õun.
250/30/80
TEISIPÄEV 17.05
Omlett singiga, leib, kurk, mahlajook.
250/30/50/200
KOLMAPÄEV 18.05
Pelmeenisupp, leib, kohuke, piim.
250/30/45/200
NELJAPÄEV 19.05
Kana-pastaroog, mahlajook, leib, tomatisalat.
250/200/30/50
REEDE 20.05
Pitsa, tee, õun.
150/200/100
HOMMIKUPUDER
ESMASPÄEV 16.05.
Hirsihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
TEISIPÄEV 17.05.
Seitsmeviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
KOLMAPÄEV 18.05.
Maisihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
NELJAPÄEV 19.05.
Tatrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
REEDE 20.05.
Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200
MENÜÜ
ESMASPÄEV 16.05.
Tatar, guljašš, peedisalat, leib, sepik, koolipuuvili õun, maitsevesi, koolipiim.
200/150/75/30/20/200/200
TEISIPÄEV 17.05.
Frikadellisupp, leib, sepik, kamavaht, küpsis, moos, koolipiim, lihata toit.
300/30/20/150/45/30/200
KOLMAPÄEV 18.05.
Keedetud kartul, hakklihakaste, tomati-paprikasalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim.
200/150/75/30/20/200/200
NELJAPÄEV 19.05.
Kalkunisupp, leib, sepik, kohupiimavorm, kissell, koolipuuvili ploom, koolipiim, lihata toit.
300/30/20/150/100/80/200
REEDE 20.05.
Kartulipüree, kalapala, hiinakapsasalat, maitsevesi, leib, sepik, koolipuuvili pirn, lihata toit.
200/150/75/200/30/20/100
PIKAPÄEVARÜHM MENÜÜ
ESMASPÄEV 16.05
Aedviljasupp, leib, õun.
250/30/80
TEISIPÄEV 17.05
Omlett singiga, leib, kurk, mahlajook.
250/30/50/200
KOLMAPÄEV 18.05
Pelmeenisupp, leib, kohuke, piim.
250/30/45/200
NELJAPÄEV 19.05
Kana-pastaroog, mahlajook, leib, tomatisalat.
250/200/30/50
REEDE 20.05
Pitsa, tee, õun.
150/200/100