Uudised

Menüü 14. jaanuar

HOMMIKUPUDER

ESMASPÄEV     14.01.

Rukkihelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

TEISIPÄEV         15.01.

Nisuhelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

KOLMAPÄEV     16.01.

Odrahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200 

NELJAPÄEV        17.01.

Neljaviljahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

REEDE                  18.01.

Kaerahelbepuder võiga, moos, koolipiim.
200/30/200

MENÜÜ

ESMASPÄEV  14.01.

Kanasupp, leib, sepik, jogurt, rosinakukkel, koolipuuvili õun, lihata toit. 
300/30/20/200/45/100

TEISIPÄEV  15.01.

Makaronid hakklihaga, redise-kurgisalat, leib, sepik, maitsevesi, koolipiim, apelsin, lihata toit.
300/75/30/20/200//200/100

KOLMAPÄEV  16.01.

Peedisupp, hapukoor, leib, sepik, kakaokissell, moos, lihata toit.
300/30/30/20/150/30/80

NELJAPÄEV  17.01.

Kala koorekastmes, kartulipüree, porgandi- maisisalat, leib, sepik, maitsevesi. 
150/200/75/30/20/200

REEDE      18.01.

Värskekapsasupp, leib, sepik, kamavaht, koolipuuvili pirn, lihata toit
300/30/20/150/100

PIKAPÄEVARÜHM
MENÜÜ

ESMASPÄEV            14.01

Makaronid juustuga, morss, leib, ketšup.
250/200/30/30

TEISIPÄEV               15.01

Frikadellisupp, leib, kohupiim, moos.
250/30/150/30

KOLMAPÄEV         16.01

Omlett viineriga, leib, morss, kurk.
250/30/200/50

NELJAPÄEV          17.01

Seljanka, leib, banaan.
250/30/100

REEDE                    18.01

Riisisalat, leib, morss.
250/30/200